Student-stage

Bedrijf
Wille Donker Advocaten
Type
Stage
Locatie
Den Haag,Alphen aan den Rijn
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Intellectueel Eigendom
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wat zoeken wij?

Wij zoeken derdejaars en vierdejaars rechtenstudenten (WO) die kennis willen maken met de advocatuur.   

Wie zijn wij?

Wille Donker advocaten is een middelgroot kantoor met 19 advocaten. Vanuit Alphen aan den Rijn leveren wij diensten aan ondernemingen, overheden, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het gehele land en daarbuiten. Wille Donker advocaten biedt juridisch hoogwaardige dienstverlening en hecht waarde aan de relatie met de cliënt. 

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze en leergierige student. Je hebt gedurende twee maanden minimaal twee dagen per week beschikbaar voor de stage. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wat kun je van ons verwachten?

Een informele no-nonsense organisatie waarbij de handen uit de mouwen steken gecombineerd wordt met plezier. Een organisatie waarbij professionaliteit gecombineerd wordt met betrokkenheid en aandacht voor elkaar en de cliënt. Tijdens je stage laten we je de vele facetten van de advocatuur zien. 

Meer informatie of solliciteren?

Je kunt contact opnemen voor meer informatie met onze kantoormanager mr. Judith Langeveld-de Groot (0172 – 236592) of een motivatiebrief met cv versturen naar langeveld@willedonker.nl.