Stageplaats Juridisch Medewerker Team Intake

Bedrijf
FLYCT B.V.
Type
Stage
Locatie
Capelle aan den IJssel
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Wat is Flyct:

Flyct behartigt de belangen van letselschadeslachtoffers. Wij claimen schades met lef! Dit betekent dat wij overal en voor iedereen de juiste schadevergoeding realiseren. Maar we doen bij Flyct meer dan alleen letselschades. Zo verhalen wij ook niet verzekerde autoschades, schades in het Buitenland, Werkgeversvordering, vorderingen voor bedrijven.

De tevredenheid van onze klanten bepaalt ons handelen. Die uit zich in een klanttevredenheid van 9,1. Bij Flyct werken we vanuit bezieling voor zowel onze klanten als voor ons vak. Flyct is richtinggevend bij behandeling van claims door hierin de regie te nemen. Wij dragen ook bij aan de ontwikkeling van onze branche door onze actieve kritische opstelling. Wij gedragen ons professioneel, tot in alle details. Onconventioneel zijn we door voorop te lopen bij het implementeren van de laatste maatschappelijke, wettelijke en technische ontwikkelingen.

In ons team intake kunnen wij jou voor de duur van 3 tot 12 maanden een stage- of werkervaringsplaats bieden. Op deze plek kun je als (aansprakelijkheids)jurist groeien op het vlak van (letsel)schades.

Als eerste aanspreekpunt weet je de klant het vertrouwen te geven dat ze bij Flyct goed terecht zijn gekomen. Daarbij ben je er niet alleen op gebrand om je eigen rol goed in te vullen. Je wilt ook je bijdrage leveren aan de klanttevredenheid en de doelstellingen van de gehele organisatie. Je bent dus altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren. Samen met de andere collega’s van de afdeling ben je verantwoordelijk voor het nabellen van leads, het beoordelen van de slagingskans van zaken (aansprakelijkheid) en het geven van voorlichting aan slachtoffers.

Je bent communicatief sterk, empathisch en punctueel en weet ingewikkelde zaken helder over te brengen. Uiteraard heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan! Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Affiniteit met letselschade en/of aansprakelijkheid is een hele grote pré

Een match als:

  • Je studeert af voor je HBO- of WO-opleiding, of je hebt die net afgerond; en,
  • je hebt affiniteit met (buitencontractuele)aansprakelijkheid of zelfs letselschades
  • je zoekt een leerzame hands-on stage of werkervaringsplek waarin je je kennis kunt inzetten.

Wat jou een goed teamlid maakt:

Communicatief

Een klant krijgt van de manier waarop je de situatie uitlegt, het gevoel dat je juridische kennis van zaken hebt, zonder dat je deze met vakjargon benadert. Je kunt gemakkelijk schakelen met onze eigen juristen en experts. Je hebt contacten met uiteenlopende personen (bij wijze van spreken van taxichauffeur tot notaris) en je sluit in je woordkeus, voorbeelden en stijl aan op hun dagelijks leven.

Daadkracht

Na je eerste inschatting van de zaak moet je snel reageren en soms zelfs meteen actie ondernemen wanneer je een zaak binnenkrijgt, zoals wanneer dit op ‘vrijdag om 17:00’ gebeurt. Je weet met wie je eventueel snel kan overleggen en je doet dit ook. Je zorgt voor een goede start van het dossier zodat de voor deze zaak beste expert zo snel mogelijk en goed geïnformeerd contact kan leggen. Je zorgt dat de daarvoor benodigde gegevens worden verzameld en legt deze gestructureerd en accuraat vast.

Empathie

Je luistert naar het verhaal van de cliënt, herkent ook de signalen ‘tussen de regels’. Je reageert op juridisch relevante feiten en op de mogelijke signalen die je denkt te lezen. Je verifieert of het signaal dat je dacht te horen, ook daadwerkelijk aanwezig en juist is.

Energiek

‘Die gaat voor mij!’. Je straalt een zichtbare bereidheid uit om iets voor elkaar te krijgen. Je straalt uit stevig in je schoenen te staan, je toont lef en je bent duidelijk over verwachtingen en (on)mogelijkheden. Je zet daardoor gelijk het juiste beeld neer waar Flyct voor staat en voor gaat.

Klantgerichtheid

De tevredenheid van onze klanten bepaalt ons handelen. Die uit zich in een klanttevredenheid van 9,1. Bij Flyct werken we vanuit bezieling voor zowel onze klanten als voor ons vak. Flyct is richtinggevend bij behandeling van claims door hierin de regie te nemen. Wij dragen ook bij aan de ontwikkeling van onze branche door onze actieve kritische opstelling. Wij gedragen ons professioneel, tot in alle details. Onconventioneel zijn we door voorop te lopen bij het implementeren van de laatste maatschappelijke, wettelijke en technische ontwikkelingen.

Wat bieden we?

Een mooie opstap voor de rest van jouw carrière. Ook binnen ons kantoor zijn er mogelijkheden genoeg voor mensen die willen en kunnen. Een inspirerende werkplek bij een vooraanstaand letselschade kantoor. Een leuk en enthousiast team en heel veel te leren.

Wat je van ons krijgt:

  • Een rol waarin je veel direct contact hebt met klanten of relaties;
  • Een rol die je zelf heel interessant kunt maken;
  • Een plek waar je heel snel heel veel juridische kennis kan opdoen en verdiepen
  • Een stagevergoeding

Hoe je je interesse aangeeft:

Stuur je CV met een korte motivatie (liefst met een of meer situaties die een goed voorbeeld geven hoe je je al eerder als goed teamlid hebt laten zien) naar Mark Schoonderwaldt Manager intake & support via mark.schoonderwaldt@flyct.nl of  06 57 79 81 49 (ma-do). Je kunt bij hem ook terecht voor meer informatie.