Juridische Stage Letselschade

Bedrijf
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V.
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij in de leerschool bij JBL&G?

Pak dan je kans om stage te lopen bij één van de meest toonaangevende letselschadekantoren van Nederland. JBL&G is een jong en dynamisch kantoor in Amsterdam Zuid dat gratis hulp biedt aan letselschadeslachtoffers. Gedurende deze uitdagende, leerzame en vooral leuke juridische meewerkstage krijg je te maken met verschillende aspecten van het letselschadeproces. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, wat gebeurt door middel van maandelijkse incompany trainingsdagen, wekelijkse review- en jurisprudentiemomenten, intensief contact met de juristen en de mogelijkheid om mee te gaan op cliëntbezoek.

Team

Het team van JBL&G bestaat uit ruim dertig gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Maar deze juist met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen tegemoet treden. Zij zijn open-minded, eerlijk, durven ‘outside the box’ te denken en zetten zich voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer. Zij hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid en staan open voor feedback en zelfreflectie.

Cultuur

De cultuur binnen JBL&G is informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen, van boekhouder tot management, staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen JBL&G voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en voor levendigheid. Dat maakt werken bij JBL&G juist elke dag uitdagend! JBL&G wil tenslotte graag, mede dankzij jouw hulp, het beste en meest toonaangevende letselschadekantoor van Nederland zijn.

Op zoek naar jou

  • Ben jij momenteel bezig met je Master Rechten?
  • Minimaal vier maanden beschikbaar?
  • En minstens drie dagen per week?
  • Woon je in (de omgeving van) Amsterdam?
  • En kun jij niet wachten om als stagiaire voor JBL&G aan de slag te gaan om alle ins en outs van het letselschadeproces te ontdekken?

Stuur dan je motivatie en cv naar HR [at] jblg.nl t.a.v. Rowena Riemersma.

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van onze oud-stagiairs? Een kleine greep:

“Met enthousiasme, plezier en groot juridisch inzicht hebben de juristen mij als student-stagiair begeleid.”

“Mijn stageperiode is voorbij gevlogen en ik ga het werk en de fijne mensen bij JBL&G missen.”

“Ik ben dankbaar dat ik mijn eerste kennismaking met de letselschadepraktijk op deze manier én met dit fijne team aan medewerkers mee heb mogen maken.”

Lees hier meer ervaringen van onze student-stagiaires.

Werken bij JBL&G

Wellicht geeft onze pagina werken bij JBL&G of ons foto album je al een goede indruk over hoe het is om te werken bij JBL&G. Maar wil je écht onze sfeer proeven, onze filosofie voelen, en je wellicht potentiële collega’s leren kennen? Dan is een aantal maanden stage lopen de ideale gelegenheid. Dat geeft jouw de kans om beter te leren kennen, en tegelijkertijd krijgen wij de mogelijkheid jou te leren kennen. Dat maakt een sollicitatiegesprek natuurlijk een stukje makkelijker!