Werkstudent Tax

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Voor ons Tax team in Den Haag zijn wij op zoek naar een 

Werkstudent 

Zit jij in de eindfase van je bachelor of ben je begonnen aan je master Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie? En ben jij op zoek naar een interessante bijbaan? Wij zijn voor onze Tax team op zoek naar een enthousiaste werkstudent die voor minimaal twee dagen per week het team komt versterken. 

Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek en werkt nauw samen met de andere disciplines om cliënten full-service ondersteuning te kunnen bieden. 

Als onderdeel van het team werk je binnen een algemene praktijk die een duidelijke sector focus kent. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs. 

De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren waarbinnen onze cliënten opereren stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren. 

Ga jij aan de slag als werkstudent binnen het Tax team dan draai je mee in de dagelijkse praktijk en wordt je betrokken bij lopende zaken.

Door je werkstudentschap krijg je niet alleen een goed beeld van de praktijk maar leer je ook onze Birds kennen. 

Profiel kandidaat

De werkstudent die wij zoeken:

  • zit minimaal in het derde jaar van zijn/haar studie Fiscaal recht en/of Fiscale Economie en heeft bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
  • heeft naast zijn/haar studie tijd besteed aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
  • heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
  • is ambitieus, enthousiast en gedreven; 

Ons aanbod

Je ontvangt als werkstudent een contract voor minimaal drie maanden. Naast een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket heeft Bird & Bird een plezierige en professionele werksfeer. 

Wil je meer weten over de functie en/of de werkzaamheden dan kan je contact opnemen met Willem Bongaerts (Partner Tax) via telefoonnummer 070-353 8800 of met Marlou Arnouts (Recruiter) 070 – 353 8927. 

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan dit profiel, stuur dan je sollicitatie naar recruitment@twobirds.com. Op onze websites www.twobirds.com enwww.birdbuzz.nl, onze Nederlandse kennisportal, vind je meer informatie over Bird & Bird.