Student-stagiaire Tax

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Stage
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht
Taal
Nederlands

Omschrijving

Voor onze sectie Tax in Den Haag zijn wij op zoek naar een Student-stagiaire Tax. Als student-stagiaire Tax werk je in een hecht team dat bestaat uit 8 fiscalisten. Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek. Ze werken nauw samen met de andere disciplines om cliënten full-service ondersteuning te kunnen bieden. De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren, waarbinnen onze cliënten opereren, stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren. 

Een studentstage bij Bird & Bird is een uitgelezen kans om onze aanpak, manier van werken en – zeker zo belangrijk – kantoorcultuur te leren kennen. Op onze sectie Tax kom je in aanraking met onze internationale praktijk, waarbij de focus ligt op de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en het internationale belastingrecht. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs.
 
Als Student-stagiaire word je geplaatst op de kamer van een van onze fiscalisten. Tijdens je stage ga je mee naar cliënten, je werkt mee aan dossiers, je leert adviezen opstellen en antwoorden te formuleren op juridische vragen. Zo krijg je goed beeld van de dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend ben je ook welkom bij sectie overleggen, de interne cursussen (van de Bird Academy) en seminars voor cliënten die we regelmatig organiseren. De week wordt vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze kantoorbar. 

Profiel student-stagiaire

● Je zit in het laatste of voorlaatste jaar van je studie Fiscaal recht en hebt bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
● Naast je studie tijd besteed je tijd aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
● Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
● Als student-stagiaire ben je leergierig, enthousiast, gedreven en ambitieus;

Ons aanbod

Je ontvangt een stagevergoeding van 700 euro bruto per maand en jouw reiskosten worden vergoed (als deze niet door de OV kaart worden gedekt). Aan het einde van de stage ontvang je tijdens het eindgesprek een stage-beoordeling, waarin we onze bevindingen aan je zullen terugkoppelen. De stage wordt afgesloten met een lunch met medewerkers van jouw sectie.
 
Geïntereseerd in deze vacature? Vul dan het sollicitatieformulier in.