Advocaat-stagiaire TIME

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom
Taal
Nederlands

Omschrijving

Voor de sectie Telecom IT Media & Energie (TIME) in Den Haag zijn wij op zoek naar een 

Advocaat-stagiaire 

De werkzaamheden

De sectie TIME van Bird & Bird is één van de grootste en meest gespecialiseerde secties in Nederland op het gebied van Telecom, IT, Media en Energy & Utilities. 

De advocaten van deze sectie werken nauw samen met nationale en internationale cliënten in uiteenlopende adviestrajecten. Ook kent de sectie TIME een sterke procespraktijk, zowel in civiele geschillen tot en met de Hoge Raad als bij de bestuursrechter en de toezichthouders met dezelfde sectorfocus. Binnen de TIME sectie werken zij samen met specialisten op het gebied van bestuursrecht, mededingingsrecht en privacy- en consumentenrecht. 

Belangrijk onderdeel van de sectie TIME is de Telecom, Post en Regulatory praktijk. Dit team begeleidt nationale en internationale bedrijven bij hun contacten met regelgevende instanties zoals ACM en het Agentschap Telecom, maar ook nationale, regionale en/of lokale overheden. Daarnaast procederen de leden van dit team veel bij (en tegen) toezichthouders of andere overheidsinstanties. 

Binnen dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een duidelijke interesse voor het algemene bestuursrecht. 

Profiel kandidaat

De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • een (bijna) afgeronde studie Nederlands Recht met bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
  • naast zijn/haar studie tijd besteed aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
  • aantoonbare affiniteit met de sectoren van de sectie TIME, is leergierig, enthousiast, gedreven en ambitieus;
  • drive en is commercieel ingesteld en hij/zij wil zich inzetten voor de profilering van het team en het kantoor.

Ons aanbod

Naast een uitstekend arbeidsvoorwaarden- pakket heeft Bird & Bird een plezierige en professionele werksfeer. Verder bieden wij volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor meer informatie over de functie en/of de werkzaamheden nodigen wij je uit contact op te nemen met de afdeling Recruitment via telefoonnummer 070- 353 8800. 

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan dit profiel, stuur dan je sollicitatie naar recruitment@twobirds.com. Op onze websites www.twobirds.com enwww.birdbuzz.nl, onze Nederlandse kennisportal, vind je meer informatie over Bird & Bird. Op zoek naar een andere vacature bij Bird & Bird? Neem een kijkje op de volgende website: https://werkenbijbirdenbird.nl/vacatures/