Vistra

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Vistra

Je volgt een juridische studie of bent net afgestudeerd en je bent op zoek naar een uitdagende baan waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. Ben je daarnaast breed geïnteresseerd en wil je jezelf liever niet specialiseren in een niche binnen de financiële of juridische wereld? Dan is Vistra iets voor jou!

Werken bij Vistra betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie die continue in beweging is. We hebben ruim 2.500 werknemers in meer dan 40 landen, waarbij ons kantoor op de Zuidas in Amsterdam in Nederland het grootst is. Wij werken voor een breed scala aan (internationale) cliënten, zoals multinationals, private equity- en vastgoedbedrijven, fondsbeheerders en vermogende particulieren.

Als Junior Corporate Lawyer ben je onderdeel van een Client Service Team. Je werkt mee aan de corporate housekeeping en financiële administratie van de Nederlandse entiteiten van onze cliënten. Als Junior heb je gemiddeld 40 cliënten, waarmee je vanaf dag 1 voortdurend in contact staat. Daarnaast werk je nauw samen met onder andere advocaten, financieel adviseurs en fiscalisten.

Wij doen meer dan alleen werk 

Wij kijken verder dan alleen onze eigen business en het uitvoeren van onze werkzaamheden. Zo is Vistra wereldwijd gestart met een Corporate Social Responsibility beleid, waarbij wij ons richten op 3 pijlers; educatie, milieu en kinderen. Vistra Nederland heeft besloten dat elke werknemer 1 werkdag per jaar mag besteden aan een activiteit in het kader van het CSR beleid. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe initiatieven ontwikkeld om onze maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit jaar doen wij onder andere mee aan de ‘Olympische Sportweek’, ‘Trappenlopen in de Arena’ en ‘Natuur is een feest’.

We leren onze collega’s kennen 

Daarnaast stimuleren wij sociale en sportieve activiteiten van onze medewerkers. Vistra Amsterdam neemt het met een eigen team op tegen diverse advocatenkantoren in de voetbalcompetities op de Zuidas. Ook organiseren wij een tenniscompetitie en krijg je als werknemer korting op een lidmaatschap bij de sportschool Club Sportive. 

Met een aantal tafelvoetbaltafels op de werkvloer is er ook tijdens het werk tijd voor ontspanning en worden er fanatieke wedstrijdjes gespeeld.

Elke werkweek sluiten wij op vrijdagmiddag af met een borrel in onze eigen bar!