Van Iersel Luchtman N.V.

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht
Taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Van Iersel Luchtman N.V.

Van Iersel Luchtman Advocaten is een no-nonsense kantoor van (inter)nationale allure. Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit Breda en ’s-Hertogenbosch. Al 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op zeven disciplines en expertise in vier verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Dit waren we in 1957, dit zijn we anno 2017 en dit zullen we in de toekomst ook blijven.

Rechtsgebieden

Branches

Onze advocaten zijn actief in veel verschillende branches. Daardoor weten ze wat er binnen een bepaalde sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat zijn cliënt dagelijks bezig houdt. Een aantal van onze specialisten heeft zich verenigd in een brancheteam. Op deze manier staan we vanuit al onze rechtsgebieden specifiek de volgende branches bij:

Versterking

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten. Ben jij een goede (bovengemiddelde) jurist en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? En zoek je een kantoor dat de juiste mix biedt tussen specialisatie en een gezonde dosis algemeen ondernemingsrecht? Dan is Van Iersel Luchtman Advocaten misschien wel het kantoor voor jou.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij een prettige en collegiale werksfeer waarin plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé, een uitdagende praktijk en voldoende mogelijkheden om je verder te ontplooien. 

Informatie

Meer weten of direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en C.V. naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).