Van Benthem & Keulen

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Notarieel Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Van Benthem & Keulen

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat.

Wij zijn een ambitieus full-service kantoor, gevestigd in Utrecht en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de financiële, onderwijs-, overheids-, retail- en zorgsector. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. Ons kantoor is actief lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.

Wij maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk door vanDienst: een uniek serviceconcept met onder meer permanente nascholing, modelcontracten, een kosteloze helpdesk en prijszekerheid vooraf.

Daarnaast is innovatie voor Van Benthem & Keulen een essentieel element om onze cliënten beter van dienst te kunnen zijn in een snel veranderende juridische omgeving. Door de inzet van Legal Tech maken wij onze dienstverlening nog beter toegankelijk, kunnen wij kennis beter ontsluiten en ondersteunen wij onze cliënten bij de automatisering van hun dagelijkse juridische werkzaamheden. Zo hebben wij een Transitie vergoeding-app ontwikkeld waarvoor wij in 2016 de Computable Awards wonnen, hebben wij een Dawn Raid Manual ontwikkeld en zijn wij in 2018 opnieuw genomineerd door de Computable met onze Litigation Valuator.

Onze dienstverlening is pro-actief en gericht op praktische oplossingen.