Ten Holter Noordam Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht
Taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Ten Holter Noordam Advocaten

Ten Holter Noordam advocaten

is een multiservice kantoor met een landelijke dekking en kantoren in Rotterdam en Dordrecht. Met 45 juridische specialisten werken wij samen aan één doel: overheden en ondernemingen helpen met praktische bruikbare oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen ervan.

Ten Holter Noordam advocaten biedt een prettige, informele maar ambitieuze werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om je vakinhoudelijk, commercieel en persoonlijk te ontwikkelen. We dagen onze advocaten uit, zien graag dat ze kritisch mee denken – in zaken én binnen kantoor – maar hechten ook belang aan een goede balans tussen werk en ontspanning.

Ons kantoor is groot genoeg om met specialistische kennis onze cliënten op alle mogelijk terreinen te kunnen bijstaan, en klein genoeg om persoonlijk te zijn en gemakkelijk bij elkaar binnen te kunnen lopen. We bundelen onze krachten waar mogelijk, en delen kennis met elkaar en onze cliënten via blogs, artikelen, workshops op maat en thema evenementen.

Bij Ten Holter Noordam advocaten verwachten we dat je je ontwikkelt en het maximale uit jezelf haalt. Jouw ambitie en doelen leg je vast in een persoonlijk ontwikkelplan. De voortgang daarvan evalueren we halfjaarlijks.

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail gericht worden aan Irene van Ochten, HR, ochten@thna.nl.

Procedure

Na een positieve schriftelijke selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit positief verloopt volgen er nog twee selectiegesprekken.

Tot slot testen we in een dag jouw kwaliteit bij GITP. Deze rapportage is de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Tijdens de procedure kunnen (na overleg) referenties worden opgevraagd. Ten Holter Noordam streeft naar afronding van jouw sollicitatie binnen 4 weken.