React

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers

Over React

React is een coöperatieve vereniging opgericht in 1991. Wij zijn een internatonaal georiënteerde organisatie met als doelstelling het bestrijden van namaakhandel. Onze leden zijn internationaal opererende bedrijven. Zij vertegenwoordigen in de regel bekende merken (Adidas, Apple, Canon, Volkswagen, Warner Bros, Tommy Hilfiger) die regelmatig door namaakhandel worden gedupeerd. React heeft wereldwijd ca. 150 medewerkers en opereert in meer dan 90 landen. Wij hebben een klein juridisch team ter ondersteuning van de anti namaak praktijk van alle React kantoren.

De standplaats is het kleinschalige (hoofd)kantoor (15 werknemers) van React aan de Amstelveenseweg te Amsterdam.

Functieprofiel

Wij hebben een vacature een beginnend Jurist alsmede een stageplek. De junior jurist werkt samen met de React juristen en de advocaat partners aan de voorbereiding van sommaties, douane verzoekschriften, strafrechtelijke aangiftes, voorbereiden van civiele procedures, domein naam procedures en alles wat hiermee samenhangt.

Ook online handhaving behoort tot het werkterrein van React en kennis van handhaving op het Internet is  dan ook een belangrijke pré.

De stagair zal de juristen en het Benelux handhavingsteam van React ondersteunen met het uitsturen van sommaties; verrichten van aangiften en de communicatie die daarvan het gevolg zal zijn.