Kennedy Van der Laan

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Overig
Taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Kennedy Van der Laan

Het uitgangspunt

Van de maan af gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Als advocatenkantoor werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van je klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Welkom bij Kennedy Van der Laan! Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 100 advocaten. Al 25 jaar adviseren en procederen wij voor onze cliënten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven, werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten van startup tot multinational.

Meet the Kennedys

26 Jaar geleden maakten 11 vooraanstaande advocaten een keuze. Bij de oprichting van ons kantoor waren zij vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over de advocatuur. Dagelijks streefden zij naar topkwaliteit, maar dat betekent niet dat ze afstandelijk waren, of formeel. Integendeel: er heerste een vriendelijke, open sfeer. En zo werken wij nogsteeds. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré.

Gebruikmaken van je onafhankelijkheid, integriteit en creativiteit en bewust zijn van de wereld om je heen. Bij Kennedy Van der Laan krijg je hiervoor de tijd, en uiteraard word je door een intensieve opleiding van ons eigen kennis- en opleidingscentrum (erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten) begeleid om die tijd goed te besteden. Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris plus dertiende maand en een winstdelingsregeling. Je krijgt bij ons 30 vakantiedagen, een pensioenregeling en een fietsregeling. Deeltijdwerken is geen taboe en voor de nodige ontspanning bieden wij je sportfaciliteiten op kantoor, dagelijks gratis lunchen in ons restaurant, vele sociale events,  maandelijks een stoelmassage én gratis naar de film in het Ketelhuis.

Maak kennis, kom langs!

We snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Daarom ben je altijd van harte welkom om met ons kennis te komen maken. We zijn erg nieuwsgierig naar je, dus bel, mail of kom langs. Kom bijvoorbeeld een keer naar een oriënterende lunch en praat met een advocaat die werkzaam is op de sectie van jouw interesse. Je test of onze biologische broodjes echt zo goed zijn als wij beweren en je proeft uiteraard de sfeer. Of kom langs bij één van onze In-housedagen.

Op zoek naar jou!

Wij zijn altijd op zoek naar goede advocaten, zowel op stagiair- als op medewerkersniveau. Ben je een juridisch talent met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen en beheers je het Nederlands en Engels uitstekend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten, of beter nog: wil je meteen solliciteren? Neem dan contact op met Max Pieter Dijkstra, onze recruiter via maxpieter.dijkstra@kvdl.com of 06-25218810.