HVG Law

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht
Taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over HVG Law

Zaken doen op het hoogste niveau

Bij HVG Law doen wij zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, creativiteit en cliëntgerichtheid voorop staan. Ook hechten wij veel waarde aan transparante communicatie en zijn wij bereid een stap extra te zetten voor onze cliënten. Bij HVG Law begrijpen we hoe belangrijk een goede samenwerking is met collega’s, cliënten en andere belanghebbenden. Daarom zoeken we bij HVG Law mensen die relaties kunnen bouwen. Mensen die in staat zijn om motivatie, enthousiasme en betrokkenheid te kweken bij anderen die net als zij uitmuntend willen presteren.

Wie zijn wij?

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen, stuk voor stuk mensen die zich uitstekend in een team manifesteren, maar ook goed zelfstandig kunnen werken. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van ruim 1600 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Door de verdeling van onze activiteiten over vijf vestigingen in Nederland staan we dicht bij de cliënt. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van de vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Wie wij zoeken

Carrièregroei en opleidingen

We investeren veel in onze mensen, in de overtuiging dat onze mensen daardoor groeien en daarmee op het hoogste niveau kunnen adviseren. Vakgerichte en inzicht bevorderende opleidingen zijn een standaard verworvenheid voor alle medewerkers. Naast de verplichte beroepsopleiding krijgt jouw opleidingstraject mede vorm via ons eigen opleidingscentrum, de HVG Law School.  Daarnaast behoort ook detachering bij een cliënt of uitzending naar ons kantoor in New York tot de mogelijkheden. Je kunt in verschillende omgevingen zaken doen en zo waardevolle en uitdagende werkervaring opdoen. Ook stimuleren wij jou om je professionele capaciteiten in te zetten om iets voor de samenleving terug te doen. Kortom, we bieden je de ideale ingrediënten voor een inspirerende werkomgeving waar jij op het hoogste niveau zaken kan doen.

Wij doen zaken

Zeker, wij doen zaken. Goede zaken, met innovatieve en toekomstgerichte organisaties. Samen vergroten we hun succes. Dat is vaak hard werken, maar daar staan boeiende ervaringen tegenover. Wij zijn op zoek naar intelligente advocaten die zich hierin herkennen. Scherpzinnige teamplayers die creatief durven te denken en praktische oplossingen aandragen. Doelbewust en resultaatgericht.

Kennismaken en solliciteren bij HVG Law

Kom je ook zaken doen?

Neem contact op met onze Recruiter, Ammarens Lijcklama à Nijeholt, via:
088 407 02 42 / 06 21 25 28 68
ammarens.lijcklama@hvglaw.nl
ww.werkenbijhvglaw.nl