Eversheds Sutherland

Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Eversheds Sutherland

Jouw vooruitzichten

Waar wil jij over vijf jaar staan?

Eversheds Sutherland Nederland is een jong en middelgroot advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland International en wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 2.500 topjuristen. Hierdoor kunnen wij onze kennis over de markt en juridische vraagstukken wereldwijd op hoog niveau delen en zijn wij in staat om onze nationale en internationale cliënten van dienst te zijn met uitstekende adviezen.

Werken bij Eversheds Sutherland

Wij staan cliënten bij op een groot aantal praktijkgebieden, zoals Arbeidsrecht, Banking & Finance, Corporate Commercial, Mededinging, Europees- en economisch ordeningsrecht, Intellectuele eigendom & Privacy, Litigation & Dispute Management en Vastgoed. Wij werken voor beursgenoteerde ondernemingen (zowel nationaal als internationaal), overheden en non-profitorganisaties.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers met een goed ontwikkeld academisch werk- en denkniveau. Juristen met passie voor het vak en gevoel voor wat een ondernemer drijft. Flexibele professionals die specialistische kennis kunnen combineren met een brede kijk op zaken. Dat stelt jou en ons in staat om je zelfstandig te kunnen laten werken met de juiste begeleiding en snel contact te hebben met cliënten. Dat uit zich ook in het opbouwen van relaties met cliënten en waar mogelijk nieuwe relaties aan te gaan. We stellen je in de gelegenheid om goed gemotiveerd aan de slag te kunnen gaan op de praktijkgroep waarbinnen jij werkzaam wilt zijn en om die reden hanteren wij geen verplichte sectiewissel. Ook zijn er korte lijnen met de partner(s) binnen een praktijkgroep en bieden we je een omgeving met gedreven professionals en een marktconform salaris.

Student-stage

Door een student-stage bij ons te lopen krijg je een goede indruk van de dagelijkse praktijk van een advocaat of een (kandidaat-)notaris. Een student-stagiair wordt bij ons niet in het diepe gegooid. Je krijgt een coach en een inhoudelijke begeleider toegewezen. De coach maakt je wegwijs binnen de organisatie en betrekt je bij allerhande activiteiten binnen Eversheds Sutherland. De inhoudelijke begeleider draagt er zorg voor dat je ook wordt betrokken bij transacties en procedures. Je neemt deel aan onze (interne) vaktechnische bijeenkomsten, cursussen en sociale activiteiten. Kortom, in je stageperiode draai je volledig mee binnen onze organisatie. Tijdens je stage zijn er regelmatig evaluatiemomenten en ontvang je feedback. Je sluit je stage af met een (interne) presentatie. Je ontvangt van ons uiteraard een stagebeoordeling. Een stage duurt zes tot acht weken en de stagevergoeding bedraagt EUR 750 per maand.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure voor een functie binnen Eversheds Sutherland bestaat uit een drietal gesprekken en een assessment. Wij vinden een uitvoerige en overwogen sollicitatieprocedure belangrijk omdat we graag een relatie aangaan voor de lange termijn. De sollicitatieprocedure voor een stage bestaat uit één gesprek, waarna je snel bericht krijgt of we jou de stage kunnen aanbieden.

Kijk voor specifieke vacatures op onze website: www.werkenbijeversheds-sutherland.nl.

Activiteiten

Eversheds Sutherland organiseert regelmatig activiteiten om je de mogelijkheid te geven persoonlijk kennis te maken, bijvoorbeeld tijdens onze jaarlijkse masterclass of een van onze kennismakingslunches. Check onze website www.werkenbijeversheds-sutherland.nl voor data en nadere informatie.