Dijks Leijssen

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers

Over Dijks Leijssen

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een actief en ondernemend kantoor in Oost-Nederland. Ons team bestaat uit circa 20 medewerkers, waarvan 6 Nederlandse advocaten en 2 Duitse Rechtsanwälte. De dienstverlening van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is in het bijzonder op Duitsland gericht. Wij werken snel en klantgericht. Het persoonlijk contact met de cliënt staat daarbij centraal.

Binnen de praktijk van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte in Enschede heeft elke advocaat zijn specialisatie, waardoor ons kantoor op tal van rechtsgebieden adviseert en procedeert.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte volstaat niet met een german desk; Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een Nederlands-Duits advocatenkantoor. Het kantoor mag zich met recht grensoverschrijdend noemen. Niet alleen in Enschede, maar ook in Frankfurt, Amsterdam, Hamburg en Rotterdam weten we de weg naar een klinkend resultaat.

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte

Boddenkampsingel 76,7514 AR Enschede

Telefoon: 053-4335466

E-mail: info@dlar.nl

Website: www.dijksleijssen.nl