Junior kandidaat-notaris Vastgoed

Bedrijf
Buren
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste junior kandidaat-notaris voor onze vastgoedpraktijk in Amsterdam of Den Haag.

Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een junior kandidaat-notaris (starter dan wel enige ervaring) die onze vastgoedpraktijk komt versterken. We zoeken een kandidaat-notaris met een goed analytisch vermogen die pragmatisch, empathisch en doelgericht handelt. Je past bij ons als je stevig in je schoenen staat, een gezonde dosis humor bezit en een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebt. Verder verwachten we van kandidaten een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wie zijn wij?

BUREN is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij BUREN vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken.

Bij BUREN houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij BUREN op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. BUREN adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de kans om de vastgoedpraktijk verder uit te bouwen, heb je goede ontwikkelingsmogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en een informele sfeer.

Solliciteren op deze functie?

Wil je solliciteren op deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload de benodigde documenten.

We kijken er naar uit!