Student-stagiair(e) Vastgoedpraktijk

Bedrijf
Buren
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Zit jij in de eindfase van je masterstudie en wil jij ervaring opdoen in de advocatuur?

BUREN zoekt een enthousiaste student-stagiair voor de vastgoedpraktijk. Je doet veel praktische ervaring op. Vanaf dag één draai je mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Je werkt mee aan lopende inhoudelijke zaken, aan het beantwoorden van rechtsvragen en het vervaardigen van conceptbrieven en concept stukken aan cliënten, advocaten en wederpartijen. Ook doe je, indien nodig, literatuur- en jurisprudentieonderzoek en neem je deel aan het vaktechnische overleg.

Wie zijn wij?

BUREN is een dynamisch kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij BUREN vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante en internationale zaken.

Bij BUREN houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation, insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, vastgoed en financieel recht. BUREN adviseert aansprekende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland. 

Solliciteren op deze functie?

Wil je solliciteren op deze functie? Vul dan het sollicitatieformulier in en upload de benodigde documenten.

We kijken er naar uit!