Startende Kandidaat-Notaris

Bedrijf
Van Doorne N.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen. Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden. We bedienen veel cliënten uit de (semi) publieke sector, zoals het onderwijs, de zorg en charitas, en daarnaast (middel)grote ondernemingen uit binnen- en buitenland. Binnen het vastgoed is er naast aandacht voor de traditionele goederenrechtelijke elementen ook veel aandacht voor het commerciële voortraject. Vanzelfsprekend werken we daarbij ook nauw samen met andere expertises zoals Ondernemingsrecht, Vastgoed & Bouw en Financiering & Herstructurering.

Voor zowel de (Semi)Publieke praktijk als voor het Vastgoed en Ondernemingsrecht zoeken wij startende kandidaat-notarissen. 

Wat verwachten we van jou?

Van Doorne biedt je een omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, maar waar ook veel van je wordt verwacht. Zo hechten wij veel belang aan ambitie, collegialiteit en gevoel voor commercie. Ook beschik je over de kwaliteit om goed in teamverband te kunnen werken, beheers je de Engelse taal en behoud je een goed gevoel voor humor, ook als het soms hectisch wordt.

Solliciteren

Heb je je masterstudie Notarieel recht (bijna) afgerond? Ga dan direct naar het sollicitatieformulier via deze link. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). 

Op basis van je stukken nodigen we je wel of niet uit voor de sollicitatieprocedure. Je start met het maken van een online capaciteitentest. Is de uitslag van deze test positief? Dan vragen we je een online persoonlijkheidsvragenlijst in te vullen en nodigen we je uit voor de eerste ronde op kantoor: het kennismakingsgesprek. We nemen steekproefsgewijs hertesten af op kantoor, dus het kan zijn dat we in de eerste ronde ook van je vragen het assessment nogmaals te maken. In de tweede ronde voeren we een gesprek over de inhoud en schrijf je een betoog. Aansluitend maak je informeel kennis met toekomstig collega's. We laten je dezelfde dag nog weten of je een aanbod ontvangt.

Startdatum

Vanwege onze groeiambitie zijn wij gedurende het gehele jaar opzoek naar gedreven en enthousiaste kandidaat-notarissen. Voor vragen over de verschillende mogelijkheden kun je contact opnemen met Annemieke Besuijen.