Student-stagiaire

Bedrijf
De Bont Advocaten
Type
Stage
Locatie
Breda
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Strafrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Zet jij graag je tanden in het fiscale (straf)procesrecht? Heb jij kennis en kwaliteit hoog in het vaandel? Heb je een winnaarsmentaliteit maar houd je je wel aan de (anderhalve meter) regels? Is thuis zijn tijdens deze Corona-periode niks voor jou gebleken en is het tijd voor een nieuwe uitdaging en mensen om je heen? 

Solliciteer dan bij De Bont Advocaten. Voor onze vestiging in Breda zijn we op zoek naar student-stagiaires, werkstudenten en/of juridisch medewerkers (advocaat-stagiaires in spé) die ambities hebben op het gebied van het formele belastingrecht en/of het fiscale strafrecht. We zijn op zoek naar een zelfstandige en inventieve teamplayer. Je meetlint kun je thuis laten want iedereen heeft op kantoor een eigen kamer.  

Ambieer je een carrière waarbij rechtsbescherming op het gebied van het fiscale (straf)recht centraal staat, dan kijken we uit naar een gesprek met jou! Stuur je cv, cijferlijsten en motivatiebrief naar: nuyens@debontadvocaten.nl 

Informatie 

Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we je naar www.debontadvocaten.nl. Met vragen kun je terecht bij Anneke Nuyens. Kijk ook eens op www.debontspoton.nl.