Startersfunctie Belastingadviseur

Bedrijf
Houthoff
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. Onafhankelijk, 100% Nederlands, maar wel met een sterke internationale focus. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

IN DRIE JAAR NAAR EXCELLENT BELASTINGADVISEUR

In het team van fiscalisten maak je deel uit van de praktijkgroep Tax. Je adviseert onze cliënten over investeringsfondsen, private equity, internationaal belastingrecht en taxplanning. Ook werk je nauw samen met multidisciplinaire teams van advocaten en notarissen. Deze adviseer je bijvoorbeeld over fiscaal-juridische aspecten bij fusies en overnames. Omdat je werk een sterk internationaal karakter heeft, houd je bij je advies ook rekening met consequenties in het buitenland.

ALLE RUIMTE VOOR OPLEIDING

Nu talent, straks professional. Dat is waar wij naar streven. Daarom doorloop je als belastingadviseur-stagiair het Houthoff Trainee Programme. Naast intensieve introductieweken, vakinhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen volg je de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Wij worden enthousiast als jij als startend belastingadviseur je uitmuntende vakkennis koppelt aan analytisch vermogen. Zowel mondeling als schriftelijk ben jij talentvol. Je bent een teamplayer, werkt goed samen met verschillende collega’s en als het moet ga jij een stap verder. Je academische opleiding Fiscaal recht of Fiscale Economie is (bijna) afgerond met mooie cijfers. Ook met je nevenactiviteiten imponeer je ons.

TIJD VOOR HET GROTE GESPREK

Kun jij niet wachten om je carrière te starten bij Houthoff? Gelukkig hoeft dit bij ons niet lang te duren. Onze sollicitatieprocedure duurt precies één dag. Aan het einde van deze dag weet jij waar je aan toe bent.

Lees meer over Het Grote Gesprek en bekijk de eerstvolgende data.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.