Student-stagiaire Banking & Finance

Bedrijf
CMS
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. CMS biedt gespecialiseerde juridische en fiscale diensten. Wij onderscheiden ons daarbij door betrokkenheid en kennis van onze cliënten en de sectoren waarin zij actief zijn.

In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, actief vanuit Amsterdam, Brussel en Utrecht, ondersteunen wij cliënten met onze kennis, ervaring en creativiteit.

De sectie Banking & Finance bestaat in totaal uit 18 advocaten die op hoog niveau hun werk verrichten. Deze sectie houdt zich bezig met  het adviseren en procederen op het terrein van insolventierecht, goederenrecht en contractenrecht. Daarnaast worden 8 advocaten van de sectie Banking & Finance regelmatig aangesteld als curator in faillissementen (zoals recentelijk in de faillissementen van McGregor, Gaastra en Portugal Telecom International Finance).  

Voor onze sectie Banking & Finance in Amsterdam zoeken wij doorlopend enthousiaste student-stagiaires.

Tijdens een studentstage leer je de dagelijkse praktijk van onze advocaten kennen. Je bent onderdeel van het team, assisteert bij lopende zaken en gaat mee naar zittingen en besprekingen. Ook schrijf je mee aan processtukken en adviezen voor cliënten.

Een stage duurt in principe 8 weken. Daarvoor ontvang je een vergoeding van € 1.500.

Heb jij affiniteit met insolventierecht, goederenrecht en contractenrecht en wil je kennis komen maken met Banking & Finance in een internationale praktijk? Kom dan een student-stage lopen bij CMS!

Aanmelden kan door je motivatie, cv en cijferlijst te sturen naar: Afdeling Recruitment t.a.v. Misha Verbeek via +31 20 3016 261 of Evelyne Hof  +31 20 3016 262.E recruitment@cms-dsb.com