Studerend Juridisch Medewerker

Bedrijf
Houthoff
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Juridisch Onderzoek, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Notarieel Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. Onafhankelijk, 100% Nederlands, maar wel met een sterke internationale focus. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

LATEN ZIEN WAT JE KAN

Als studerend juridisch medewerker bij Houthoff sla je twee vliegen in één klap: je doet kennis op en krijgt een podium om jezelf te bewijzen. In deze afwisselende functie draai je volop mee op één van onze praktijkgroepen. Je werkt mee aan spraakmakende zaken en wordt betrokken bij lopende dossiers. Kortom, ben je een talentvol student? Dan is dit je kans op een mooie parttime functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

MELD JE AAN EN IMPONEER ONS

Heb je een afgeronde bachelor en volg je een master Nederlands recht, Fiscaal recht of Fiscale economie? Heb je al eerder stage gelopen binnen de advocatuur, het notariaat of de belastingadviespraktijk? En ben je 3 maanden minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Meld je dan snel aan als studerend juridisch medewerker.

SOLLICITEER

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

VRAGEN?

Neem dan contact op met een van de recruiters.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

Barbara van Dam
Amsterdam
+31 20 605 62 60
+31 6 8214 2377
Stuur e-mail

Josephine van Meer
Amsterdam
+31 20 605 64 17
+31 6 5232 4027
Stuur e-mail

Roos Reijsenbach de Haan
Amsterdam
+31 20 605 62 46
+31 6 8337 8437
Stuur e-mail