Student-stage Binnenland

Bedrijf
Loyens & Loeff
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Rotterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende full-time stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om wederzijds kennis te maken.

Tijdens een binnenlandse stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je werkt samen met advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Je persoonlijke mentor begeleidt jou tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Waar:
je kunt kiezen of je in onze Amsterdamse of Rotterdamse vestiging stage wilt lopen. In Rotterdam kun je kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement wanneer je buiten Rotterdam woont.

Voor wie:   
derdejaars bachelor- en masterstudenten Nederlands recht, notarieel recht, fiscaal recht en/of fiscale economie. 

Duur:        
twee maanden, full-time.

Vergoeding:
€ 750,- bruto per maand.

Sollicitatieprocedure

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een gesprek met twee leden uit de student-stagiaire commissie.
Voor meer informatie over een stage in de advocatuur kan je Tim Voogd bereiken via 020 578 5076 of Tim.Voogd@loyensloeff.com. Voor vragen met betrekking tot een stage in de fiscaliteit of het notariaat kan je Florentine Pahud bereiken via 020 578 5932 of Florentine.Pahud@loyensloeff.com

Solliciteren?

Kies hieronder de stage waarop je wil solliciteren
Advocatuur
Fiscaal
Notariaat