Advocaat-stagiaire

Bedrijf
Clifford Chance
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Over Clifford Chance

Met 33 kantoren in 23 landen is Clifford Chance een van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Wat betreft schaal en grootte van juridische bronnen is Clifford Chance ongeëvenaard in de vier strategische markten Amerika, Azië/Australië, Europa en het Midden Oosten. Onze advocaten werken aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Wij streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we in Amsterdam over de secties Finance & Capital Markets, Corporate, Employment & Pensions, Tax, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat.Je vindt ons in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat van wereldniveau.

Werken bij Clifford Chance betekent op scherp staan om het beste uit jezelf te halen, jezelf continu uitdagen en met niet minder dan het beste tevreden zijn. Als beginnend advocaat bij Clifford Chance maak je deel uit van (inter)nationale teams die, afhankelijk van de zaak, steeds wisselend zijn van samenstelling. Doordat er veel aan grensoverschrijdende transacties wordt gewerkt, heb je vanaf het begin intensief contact met je collega's uit de diverse secties en van verschillende Clifford Chance kantoren wereldwijd. Bovendien deel je een kamer met een (senior) advocaat of partner, wat de samenwerking en kennisuitwisseling onderling ten goede komt. Daarnaast bevordert het de teamgeest en de open werksfeer op kantoor.

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat daarbij centraal binnen onze wereldwijde organisatie. Als advocaat-stagiaire bij Clifford Chance krijg je een algemene opleiding tot Nederlandse advocaat. Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreid trainingsprogramma via ons eigen internationale opleidingsinstituut: de Clifford Chance Academy. 

Wie zoeken wij

Wij zijn doorlopend op zoek naar talentvolle advocaat-stagiaires, fiscalisten en notarissen. Flexibiliteit, gedrevenheid en een pragmatische instelling zijn eigenschappen die je daarbij binnen ons kantoor goed van pas komen. Ben jij ambitieus en initiatiefrijk en wil jij graag werken binnen de top van de internationale advocatuur? En heb je naast je afgeronde opleiding Nederlands recht andere activiteiten ontplooid waardoor je je breed hebt kunnen ontwikkelen? Solliciteer dan naar de positie van advocaat-stagiair(e).

Wij ontvangen graag de volgende documenten:

  • Motivatiebrief
  • Curriculum Vitae
  • Cijferlijst middelbare school
  • Cijferlijsten universiteit (Bachelor & Master)
  • Stagebeoordeling / referentie
  • Indien van toepassing: scriptie

Clifford Chance voert een diversiteitsbeleid dat een integraal onderdeel is van de bedrijfsstrategie. Wij streven ernaar dat onze werknemers zich op hun gemak voelen en tot ontplooiing komen in hun werkomgeving. Wij geloven dat ons succes in het bijstaan van onze cliënten wordt bevorderd door personen die in staat zijn om diverse standpunten en innovatieve ideën te presenteren. Clifford Chance spant zich voortdurend in om te zorgen dat er geen barrieres zijn wat betreft de gelijkheid van kansen. Wij bieden personen kansen op basis van kennis en kwaliteit en wij streven gelijke behandeling na van alle werknemers en sollicitanten ongeacht geslacht, leeftijd, achtergrond, levensovertuiging, religie, politieke gezondheid, etniciteit, handicap, seksuele geaardheid, of enig andere gronden.

Voor vragen over Clifford Chance of over deze vacature kan je contact opnemen via recruitment.amsterdam@cliffordchance.com. 

Voor meer informatie over Clifford Chance kijk op https://careers.cliffordchance.com/amsterdam.