LXA The Law Firm: Inhousedag

LXA The Law Firm: Inhousedag
Locatie:  's-Hertogenbosch
Datum:  donderdag 27 juni 2019

LXA INHOUSE DAG
Are you ready? Ben jij een vergevorderde bachelor- of masterstudent, benieuwd hoe het er in de advocatuur aan toegaat en nieuwsgierig naar ons kantoor in Den Bosch? Meld je dan aan voor de LXA Inhouse dag op donderdag 27 juni. 

Wie zijn wij?
LXA The Law Firm is een jong maar nu al toonaangevend en snel groeiend advocatenkantoor met vestigingen in Den Bosch, Amsterdam en op de High Tech Campus in Eindhoven. De cliënten van LXA zijn met name investeerders en ondernemingen, van startups tot de grote gevestigde namen. Binnen LXA werken wij met een hecht en gedreven team van meer dan 55 medewerkers, waarvan momenteel 37 advocaten. Er wordt intensief samengewerkt in een informele, open en prettige sfeer, met korte lijnen, een hoge (partner)betrokkenheid en oog voor ieders persoonlijke ambities en omstandigheden. Samen maken wij het verschil door op maat juridische diensten te leveren van de hoogste kwaliteit. Wij bieden onze cliënten specialistisch, snel en pragmatisch advies en bijbehorende actie in en buiten de rechtbank. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens de LXA Inhouse dag ervaar jij hoe het is om bij LXA te werken. Je krijgt een inkijk in ons kantoor, ontmoet onze mensen, gaat op een creatieve manier inhoudelijk aan de slag in teamverband en zal de uitkomst daarvan presenteren bij een toonaangevende cliënt op kantoor. De dag wordt afgesloten met een borrel in ons eigen LXA Café. De dag begint om 09:30 en eindigt rond 19:00. 

Aanmelden?
Ben jij enthousiast geworden, meld je dan vóór 20 mei 2019 aan via www.lxa.nl/nl/aanmelden-inhouse-dag-27-juni-2019/ door je cv, cijferlijst en eventuele korte motivatie te uploaden. Je hoort uiterlijk 27 mei 2019 van ons of je bent uitgenodigd. 

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op met Iris van der Wal via irisvanderwal@lxa.nl of 073 – 700 36 00.