Loyens & Loeff: Case Fondue

Loyens & Loeff: Case Fondue
Datum:  woensdag 10 februari 2021 tot vrijdag 12 februari 2021

Zit jij in het het derde of vierde jaar van de studie fiscaal recht of fiscale economie? En ben jij benieuwd naar de fiscale praktijk van Loyens & Loeff? Meld je nu aan voor de Case Fondue!

Van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 februari 2021 vindt de Loyens & Loeff Case Fondue plaats. In drie intensieve dagen werk je aan een casus over een bekende kaasfabrikant die hulp vraagt bij de internationale structurering van zijn onderneming. Tijdens de Case Fondue ga je op onderzoek uit en komt zowel vennootschapsbelasting als loonbelasting en btw aan de orde. Naast dat je druk bezig bent met het uitwerken van de casus is er natuurlijk ook voldoende tijd voor ontspanning!

Mochten de coronamaatregelen het toelaten, dan breng je een bezoek aan onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam. Mocht dit niet het geval zijn, dan vindt de Case Fondue virtueel plaats op woensdag 10 en donderdag 11 februari. Ook dan zorgen wij voor een interactief programma, waarbij je niet de hele dag achter je laptop zit!

Aanmelden is mogelijk tot en met 10 januari 2021 via www.loyensloeffcareers.com. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Florentine Pahud via 020 578 59 32 of florentine.pahud@loyensloeff.com.