Meet the Kennedy's - De Vrijmibo

Meet the Kennedy's - De Vrijmibo
Datum:  vrijdag 29 mei 2020

Overdag werken ze als advocaat, in de staf, op het secretariaat of als CEO. Maar op vrijdagmiddag zijn ze DJ, KenneDJ wel te verstaan. Mix-giganten die de afgelopen weken de digitale vrijdagmiddagborrel hebben gehost vanaf bijzondere locaties in en rondom ons Amsterdamse kantoor. Een traditie die is ontstaan aan het begin van de intelligente lockdown en waar wij jou als ambitieuze rechtenstudent, of wellicht zelfs als Kennedy in spé ook kennis mee willen laten maken. Toast jij (digitaal) met ons mee?

Op vrijdagmiddag 29 mei maak je kennis met KenneDJ’s Joost Linnemann, CEO Anita Nijboer, advocaat en partner Bestuurs- en Omgevingsrecht en Jean-Pierre van Eer, event coördinator. Tijdens deze virtuele vrijdagmiddagborrel kun je de DJ's van dienst het hemd van het lijf vragen over Kennedy Van der Laan als werkgever, onze beroepspraktijk en hun passie voor muziek, maar kun je vooral ook lekker genieten van drie live DJ-sets.

Timetable 29 mei

Timetable FINAL

Borrel jij met ons mee? Bemachtig dan snel jouw tickets via onderstaande link. Een dag voorafgaand aan het evenement ontvang je per mail een link om aan 'Meet the Kennedy's | De Vrijmibo' deel te kunnen nemen.