Stibbe: Praktijkdag Banking & Finance

Stibbe: Praktijkdag Banking & Finance
Georganiseerd door: Stibbe
Locatie:  Amsterdam
Datum:  donderdag 5 september 2019

Wat doet een Banking & Finance advocaat nou eigenlijk? Kom erachter tijdens de Stibbe Praktijkdag Banking & Finance op donderdag 5 september 2019!

Tijdens de Praktijkdag volgen we een succesvolle onderneming die op zoek is naar een ‘tailor-made’ financieringsoplossing. Namens de bank of de onderneming onderhandel je samen met onze gespecialiseerde advocaten de financieringsdocumentatie uit. Onder welke voorwaarden is de bank bereid te financieren en welke zekerheden worden er gevraagd? Wat voor informatie moet de onderneming hierover naar buiten brengen? En hoe zorg je ervoor dat de toezichtrechtelijke risico’s die partijen lopen zoveel mogelijk zijn afgedekt?

De Praktijkdag Banking & Finance geeft je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij financieringen (civiel-, toezicht-, en vennootschapsrechtelijk). Puzzelen over de beste financieringsstructuur, onderhandelen met de banken, calls met counsels uit verschillende delen van de wereld, maar ook het adviseren van grote instellingen op het gebied van het internationale financiële toezichtrecht. We sluiten de middag af met een borrel en een feestelijk closing diner in Amsterdam.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Meld je dan uiterlijk zondag 1 september 2019 aan via deze link.