Activiteitenkalender

Norton Rose Fulbright Business Course

Studeer je Rechten (derdejaars Bachelor of Master) en heb je interesse in de advocatuur? Wil jij meer weten over onze bedrijfscultuur, werksfeer, praktijken en cliënten? Maak dan kennis met ons kantoor en meld je aan voor de Business Course op donderdag 10 en vrijdag 11 oktober 2019. Tijdens deze twee dagen zal je in groepjes intensief werken aan een casus, een bezoek brengen aan een van onze cliënten en ontmoet je tijdens lunches, borrel én diner medewerkers van ons kantoor.

Kennedy Van der Laan: Oriënterende lunch


Als je in de eindfase van je studie zit, of je bent net afgestudeerd, ben je van harte welkom om kennis te maken met Kennedy Van der Laan. Je luncht samen met enkele advocaten, je test of onze biologische broodjes echt zo goed zijn als wij beweren, je krijgt een rondleiding door kantoor en je proeft uiteraard de sfeer.

A&O First

We kunnen slechts drie studenten vanuit Nederland de mogelijkheid bieden om naar Londen gaan, dus wees er snel bij en solliciteer! Let op: A&O First is speciaal voor tweede- of derdejaars WO-rechtenstudenten.

Select Class Clifford Chance

De Select Class is een unieke manier om Clifford Chance te leren kennen. Gedurende drie dagen je ervaar je hoe het is om te werken voor een kantoor dat zich in de top van de internationale advocatuur bevindt. Je brengt een bezoek aan onze kantoren in Londen en in Amsterdam. Hier zal je werken aan een case die de internationale aspecten van ons werk weergeeft en krijg je volop de mogelijkheid om kennis te maken met onze mensen. Kortom, een ideale manier om te ontdekken of Clifford Chance bij jou past.

Ploum Digital Drinks

Normaal gesproken kun je als student via een kennismakingslunch in contact komen met Ploum. Vanwege de coronacrisis kunnen wij jou helaas niet meer uitnodigen bij ons op kantoor. Om toch met elkaar kennis te kunnen maken, organiseren wij de Digital Drinks: in plaats van een fysieke lunch, nodigen we je uit voor een digitale borrel. Heb jij altijd al willen weten waarom het logo van Ploum een panter is? Of wist je niet eens dat het een panter is? Stel al je vragen over Ploum tijdens deze digitale borrel aan onze advocaten en notarissen.

Houthoff on Tour

Amsterdam, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Van 7 t/m 10 september zullen wij deze acht steden bezoeken om samen met besturen, rechtenstudenten en kantoorgenoten het nieuwe studiejaar in te luiden. Een inspirerend programma met sprekers over verschillende actuele onderwerpen, de mogelijkheid om vragen te stellen en een afsluitend netwerkmoment om nader kennis te maken. Uiteraard conformeren wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.