BarentsKrans Zomerdag 2023

BarentsKrans Zomerdag 2023
Locatie:  Den Haag & Scheveningen
Datum:  woensdag 21 juni 2023

Luid de zomer in met BarentsKrans!

Zit jij in de laatste fase van je bachelor of in je master en wil jij ontdekken of BarentsKrans bij jou past? Meld je dan aan voor de jaarlijkse Zomerdag van BarentsKrans op woensdag 21 juni 2023! Eén dag waarin je het kantoor, de kantoorgenoten én Den Haag leert kennen.

Wat ga je doen?

De dag start op het kantoor aan het Lange Voorhout, in het centrum van Den Haag. Na een introductie en rondleiding door het pand volg je diverse masterclasses van de secties van jouw voorkeur. Zo leer je de advocaten en (kandidaat-)notarissen kennen, krijg je inzicht in hun praktijk en ontdek je hoe het is om bij BarentsKrans te werken. In de middag staat er een inspirerende activiteit op het programma waardoor je het kantoor nog beter leert kennen. Gedurende de dag sluiten kantoorgenoten aan, waardoor je alle mogelijkheid krijgt om jouw vragen te stellen. Aan het einde van de middag vertrekken jullie naar Scheveningen, waar de eerste dag van de zomer gezamenlijk wordt ingeluid met een feestelijke barbecue op het strand. De perfecte start van de zomer!

Aanmelden

Wil jij in één dag ontdekken hoe je bij BarentsKrans écht verder komt? Meld je dan nu aan voor de Zomerdag via de website. Let op, aanmelden kan tot en met zondag 11 juni 2023.

Wil je meer weten over de Zomerdag? Neem dan contact op met recruiters Nando Dons en Vera van Heck.